Skip to main content
Takaisin

Turussa työllistyy tahdolla ja asenteella

turku rekrytointi uutinen some

turku rekrytointi uutinen some

Varsinais-Suomessa eletään todellista työllistymistalvea. Teollisuus vetää ja muut alat voivat hyvin siinä rinnalla. Hyvän työtilanteen näkee myös StaffPointin sivuilta. Avoimia työpaikkoja etsiessä löytyy Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueelta lähes 30 avointa tehtävää mm. Turusta, Paraisilta, Uudestakaupungista, Porista, Säkylästä ja Salosta sekä Eurajoelta.

StaffPointin Turun toimisto hoitaa Turun lisäksi lähikuntia ja Varsinais-Suomea ja Satakuntaa kokonaisuudessaan. Eri toimialojen tiimit kertovat nyt kuulumisia ja rohkaisevat hakemaan töihin – juuri oman tarpeen mukaisesti; koko- tai osa-aikaisesti – pidemmäksi tai lyhyemmäksi aikaa.

Teollisuus ja logistiikka

Teollisuuden ja logistiikan aloilla työtä on tarjolla laidasta laitaan. Töitä on tarjolla niin hitsareille, varastotyöntekijöille kuin muillekin tekijöille – töihin pääsee myös ilman erityistä osaamistakin reippaalla asenteella ja tahdolla. Tiimin kautta työllistyy lisäksi omien alojensa huipputekijöitä – tällä hetkellä haetaan mm. Automation specialistia ja tiiminvetäjää.

Turun ravintolakulttuurista iloa alan ammattilaisille – ja asiakkaille

StaffPoint on yksi maan suurimpia ravintola-alan yksityisiä työllistäjiä. Myös Varsinais-Suomen alueella alan työpaikkoja on hienosti tarjolla; niin konkareille kuin alalla vasta työuraansa aloitteleville. StaffCarte- ja muut räätälöidyt lyhyt- sekä asiakaskohtaiset koulutukset valmistavat nopeasti tehtäviin.

Kesätyökausi lähestyy ja ensimmäisiä hakujakin valmistellaan jo. Tiimi vinkkaa myös, että töitä riittää tälläkin hetkellä kokeille, tarjoilijoille, ravitsemustyöntekijöille, baariosaajille ja hotellialalle haluaville. Alan työmahdollisuuksia on paljon ja valtaosa niistä on sekä pidempää että pysyvämpää työtä.

Kaupan keikkailusta kesätöihin

Kaupan tiimissä innoitaan pian alkavasta keikkahausta. Rekrytointikampanjan aikana haetaan uusia kaupan alan tekijöitä keikkailemaan. Valtaosa heistä on opiskelijoita, jotka siirtyvät talven vuoroista sujuvasti kesän kokoaikaiseen työhön – jatkaakseen keikkailua taas opintojen käynnistyttyä syksyllä. Mukaan mahtuu myös heitä, joiden keikkailu muuttuu kokoaikaiseksi työksi.

Osa-aikaisten töiden lisäksi tiimi hoitaa myös kaikkia kaupan toimialaan kuuluvia rekrytointeja erikoistavarakaupan osaajista koviin myynnin ammattilaisiin alasta riippumatta.

Asiantuntijahakuja ja Contact Center osaajia

Varsinais-Suomen alueen vauhdilla kohentuva työllisyystilanne näkyy myös toimistotiimin arjessa. Yhä vaativammat asiantuntijahaut ja suorarekrytoinnit ovat tiimin arkipäivää. Näihin tehtäviin hakija saattaa löytyä myös Talent Sourcerin ja rekrytointikonsultin yhteistyön avulla, jolloin hakijoita etsitään myös muista kuin perinteisistä rekrytointikanavista.

Toimistotiimi kertoo tällä hetkellä rekrytoivansa kovaa vauhtia myös contact center -työntekijöitä 020202 Palveluun. Nyt valittavat työntekijät aloittavat työnsä kattavalla yhdeksän päivän perehdytyksellä. Palveluun valitut henkilöt työskentelevät kesän ajan kokoaikaisina ja voivat syksyllä jatkaa työskentelyä joko kokoaikaisena tai osa-aikaisena oman elämäntilanteen mukaan.

Avoin tai kohdistettu hakemus

StaffPointille haetaan jättämällä hakemus nettisivuilla. Yhteen hakemukseen voi liittää niin monta hakua kuin haluaa. Hakemuksen voi myös jättää niin sanottuna avoimena hakemuksena, joka ei liity mihinkään avoimeen hakuun, mutta antaa hakijalle mahdollisuuden esittäytyä työnhakijana. Myös HoReCa-alan esimiespaikoista kiinnostuneille ja korkeimman johdon Executive-hakijoille on omat hakulomakkeet. Aiemmin tulleiden hakemusten läpikäynti on aina ensimmäinen askel uusien toimeksiantojen täyttämisessä, joten aiempi hakemus on aina etu tekijälleen.

Onko Turussa muuta elämää kuin työ?

Turun toimistolta kerrotaan seudun vetävän työntekijöitä ulkomaita myöten ja ilmeisesti muualta Suomestakin kannattaisi Turun seudulle muuttaa, niin vuolaasti tiimi suitsuttaa Turkua ympäristöineen. Kotikaupunkia kehutaan ihmisläheiseksi, sopivan kokoiseksi, ilmapiiriltään ystävälliseksi, kehittyväksi ja saaristoa lähellä olevaksi. Töiden jälkeen myös tapahtumia ja erilaisia muita mielenkiintoisia proggiksia on niin paljon kuin haluaa. Kuulostaa hyvältä.

Varsinais-Suomen ja Satakunnan avoimet työpaikat: https://bit.ly/2QTLSXC

Kysy lisää palveluistamme yrityksille Varsinais-Suomessa:
Teollisuus: Johanna Merisalo, puh. 044 344 5775
HoReCa: Niina Ojala, puh. 045 6707 443
Kauppa, Toimisto ja CC: Sami Lehtinen, puh.045 670 7442
etunimi.sukunimi@staffpoint.fi