Skip to main content

Spring House Oy - merkittävää kasvua arjen muutoksilla

StaffPoint-konserniin kuuluvassa valmennustalo Spring House Oy:ssä unelmat muutetaan päättäväisesti tavoitteiksi ja toimintasuunnitelmiksi. Yhtiössä on nimensä mukaisesti aina kevät - uuden kasvun aika.

Spring House keskittyy työvoima- ja urapalveluihin sekä henkilöstövalmennukseen. Toiminnan ydinajatuksena on auttaa asiakkaita oivaltamaan vahvuutensa työelämässä ja viemään ideat arjen työssä tapahtuviksi muutoksiksi. Päämäärää kuvaa slogan: Sinulla on yksi elämä - tee siitä arvokas.

Vuonna 2002 perustettu Spring House liittyi osaksi konsernia vuonna 2012. Yhtiössä työskentelee noin 200 valmentamisen ammattilaista, ja yrityksen liikevaihto vuonna 2017 oli 10 miljoonaa euroa. Spring Housen ammattilaiset kohtaavat jopa 20 000 valmennettavaa vuosittain.

Spring House on ansainnut lukuisana peräkkäisenä vuotena Kauppalehden menestyjä -sertifikaatin. Lisäksi yhtiöllä on Kauppalehden kasvaja -sertifikaatti sekä Suomen vahvimmat Platina -sertifikaatti. Nämä kertovat työllistämis-, ura- ja kasvupalveluiden kysynnän vakaasta kasvamisesta.

Spring Housen toimitusjohtaja on Nora Kari.