Siirry sisältöön

Henrico Digital Oy

StaffPoint-konserniin kuuluvassa Henrico Digital Oy on digi- ja ICT-osaajien rekrytointipalveluita ja kokeneita digi-freelancereita tarjoava konsulttitoimisto.

Henrico on Pohjoismaissa toimiva digitaalisen liiketoiminnan konsulttiyritys, joka on erikoistunut digi- ja ICT-osaajien suorahakuun ja digi-vuokrakonsulttien välityspalveluihin. Freelancer-verkostossamme on palveluksessasi yli 40 kokenutta digitaalisen liiketoiminnan konsulttia. Pyrimme ymmärtämään asiakkaidemme tarpeet ja pitämään aina mitä lupaamme. Toimimme arvojemme mukaisesti: rohkeasti ja ketterästi.

Henrico Digital perustettiin vuonna 2019 tarjoamaan palveluja yrityksille, jotka etsivät digi- ja ICT-osaajia omiin tiimeihinsä sekä yritysten väliaikaisiin tarpeisiin ja projekteihin.

Vuonna 2021 StaffPoint Group, joka on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä, osti Henrico Digitalin liiketoiminnan. Yhdessä Staffpointin kanssa Henrico pystyy tarjoamaan entistä laajemmat mahdollisuudet niin osaajia etsiville yrityksille kuin myös kokeneille digikonsulteille, jotka etsivät freelancer-työtä.

Henrico Digitalin perustaja ja toimitusjohtaja on Tomi Pyyhtiä.

Siirry Henrico Digitalin sivuille.