Skip to main content

ME StaffPointilla

Mistä tuntee staffpointlaisen? Positiivisesta tekemisen meiningistä ja hymystä.

Staffpointlaisiin Työn Osaajiin kuuluu lähes 12 000 koko- tai osa-aikaisesti työskentelevää vuokratyöntekijää. Lisäksi palveluksessamme työskentelee lähes 350 HR-asiantuntijaa erilaisissa toimihenkilötehtävissä: rekrytointi- ja suorahakukonsultteja (headhuntereita), asiakkuuspäälliköitä, työsuhdeasiantuntijoita, valmentajia ja kouluttajia, HR-ohjelmistoratkaisuiden kehittäjiä sekä joukko HR-ratkaisuiden ja -prosessien muita asiantuntijoita.

StaffPointin vuokratyöntekijän tuntee usein asenteesta, osaamisesta ja hymystä. Pyrimme löytämään jokaiseen tehtävään Työn Osaajan, joka sulautuu asiakkaan työyhteisöön, hoitaa työnsä vastuullisesti ja taitavasti ja on mukava kollega. Kriteerien täyttyessä vuokratyöntekijä voi hyödyntää StaffPoint-konsernin ison talon henkilöstöedut. Joskus sen päälle vielä työnsuorituspaikkansa eli asiakkaamme henkilöstöedut.

StaffPoint-konsernin toimihenkilöt ovat kokeneita HR-alan ammattilaisia, joista monella on omakohtaista työkokemusta myös edustamansa toimialan työtehtävistä. Kaikki toimihenkilömme on perehdytetty asiakaslähtöiseen, ongelmanratkaisukeskeiseen ajattelutapaan. Osaamisen haasteet on tehty voitettaviksi - hyvällä HR:llä rakennetaan arvokasta työelämää ja tuottavaa liiketoimintaa!

ME StaffPointilla kannustamme kaikkia töihin unelmien uralle!