Skip to main content

Vastuullisuutemme työnantajana

StaffPointissa haluamme olla hyvä työpaikka. Siksi olemme vastuullinen työnantaja.

Välitämme työntekijöistämme ja suhtaudumme työnantajavelvoitteisiimme erittäin tarkasti. Teemme päivittäin töitä työntekijöidemme hyväksi. Noudatamme lakeja, asetuksia ja työehtosopimuksia. Arkitoimintaamme ohjaavat StaffPointin eettiset toimintaperiaatteet (Code of conduct): StaffPoint-konserni Code of Conduct

Kohtelemme jokaista staffpointlaista oikeudenmukaisesti ja yhdenvertaisesti. Päämääränämme on parantaa työntekijöidemme viihtyvyyttä jatkuvasti, ja tarjoammekin heille monipuolisia työ- ja kehittymismahdollisuuksia. Mittaamme myös henkilöstömme työtyytyväisyyttä säännöllisesti.

Koska työntekijöidemme hyvinvointi on meille erityisen tärkeää, tarjoamme heille lakisääteistä paremmat työterveyspalvelut. Tuemme lisäksi heidän työkykyään ja työhyvinvointiaan muun muassa työkykykoordinaattorien ja sairaanhoitajien avulla.

Olemme auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys, joka hoitaa rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti. Auktorisointi myönnetään yrityksille, jotka täyttävät auktorisoinnin edellytykset (kts. www.hyvatyopaikka.fi). Auktorisointisääntöjen noudattamista valvotaan Henkilöstöpalveluyritysten Liiton (HPL) toimesta.