Siirry sisältöön

Keittiön vuoropäällikkö ja kokki

Nyt olisi tarjolla kesätyötä Savonlinnan tunnelmallisessa ruokaravintolassa, jossa luodaan makuelämyksiä suomalaisen luonnon parhaista antimista

Etsimme nyt asiakkaallemme Ravintola Sarastroon keittiön vuoropäällikköä ja kokkia

Keittiön vuoropäällikön tehtävissä tärkeää on kykysi toimia vuoroesihenkilönä, varmistaa omalla esimerkillä vuoron sujuvuus ja ruokatuotteen laadun pysyvyys. Osaat toimia paineen alla etkä hätkähdä vaihteleviakaan tilanteita sekä valmistat maistuvia ja kauniita ruoka-annoksia. Työtä on tarjolla kokoaikaisesti toukokuun lopusta elokuun alkuun, palkka neuvoteltavissa.

Kokkina pääset osallistumaan kaikkiin keittiön työtehtäviin, kuten esivalmisteluun, à la carte annosten valmistamiseen ja keittiön siisteyden ylläpitoon. Toivomme sinun arvostavan laadukkaita raaka-aineita ja suhtautuvan ruuanlaittoon intohimolla. Tulet saamaan perehdytyksen tehtäviisi, joten jos jotain et vielä osaa, se opetetaan. Työtä on tarjolla kokoaikaisesti heinäkuusta elokuun alkuun, palkka neuvoteltavissa.

Autamme tarvittaessa majoituksen järjestelyssä.

Kiinnostuitko?

Liitäthän mukaan CV:si. Käsittelemme hakemuksia jo haun aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!


Ota yhteyttä:

Puhelin: 0447866103