Buffet- ja pizzakokki
StaffPoint hakee BUFFET- JA PIZZAKOKKEJA Ylläkselle, Lapland Hotels-ketjuun kuuluvaan rinneravintola Y1:seen, kevätkauteen 2025! Y1 toimii Ylläs Ski Resortin yhteydessä.
Työnkuvaasi kuuluu kaikki kokin työtehtävät Y1:sen ravintolamaailmassa, jossa vastuualueet jaetaan vahvuuksien mukaan. Työpisteinäsi voi olla esim. Food Garden tai Skipub. Y1:sen Skipubissa tarjoillaan maukkaita burgereita ja Food Gardenissa maha saadaan täyteen kotiruoka- ja pizzabuffetissa!
Työt alkavat arviolta 3.2.2025 ja kestävät n. 04.05.2025 saakka. Tunteja 90h / 3 viikkoon. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.
Toivomme sinulta
- Aikaisempaa kokemusta keittiötyöstä
- Hygieniapassia ja voimassa olevaa elintarviketyöntekijän terveysselvitystä (entinen salmonellatodistus)
- Tilannetajua, rinnekeskus toimii säiden armoilla
- Reipasta ja iloista asennetta
- Suomen- ja englannin kielen taitoa
Tarjoamme sinulle
- Mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä iloisessa, mukavassa ja liikunnallisessa työympäristössä.
- Upean, tiiviin työporukan, jonne moni palaa kausi kauden jälkeen.
- Kolmen toimialan (Lapland Hotels, Lapland Safaris ja Lapland Ski Resorts) kattavat henkilöstöedut
- Kohtuuhintainen majoitus järjestyy toimeksiantajan puolesta
Huomioithan että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.
Lisätietoja työpaikasta
Linda Hämäläinen
Rekrytointikonsultti
+358 44 420 4284
linda.hamalainen@staffpoint.fi
#laplandkokki
Ota yhteyttä:
Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.
Työnhakusi etenemisen kannalta tarvitsemme sinulta suosittelijan. Muista mainita suosittelijan yhteystiedot (nimi, yritys, puhelinnumero) hakemuksessasi.
Lapland Hotels- ketju on savuton työpaikka.