Siirry sisältöön

Työelämä sellaisena kuin sen pitäisi olla - StaffPoint 50 v

Haluamme 50 vuoden kokemuksella olla työelämän ennakkoluuloton uudistaja.

Työelämän pitäisi olla joustavampaa. Tasa-arvoista. Mielekästä molemmille osapuolille. Energisoivaa. Sen ei pitäisi kilpailla muun elämän kanssa. Olemme kasvaneet työntekijöidemme ja asiakkaidemme suosittelemaksi HR-taloksi, mutta emme tyydy siihenkään.

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja näin juhlavuotena erityisellä innolla: Korjaamalla epäkohdan kerrallaan olemme tekemässä työelämästä sellaista kuin sen pitäisi olla.

Jokainen työnhakija

Jokainen työnhakija on huomion arvoinen

StaffPointilla lähtökohtana on, että jokaiselle hakijalle vastataan, sillä ymmärrämme työnhaun olevan aina henkilökohtaisesti hyvin merkittävää.

Jokainen työnhakija on huomion arvoinen tarkoittaa lupausta etsiä parempia keinoja kohdata jokainen hakija. Näin luomme entistäkin yksilöidymmän hakijakokemuksen.

  avoimet työpaikat

  Löydä uusi työ yli 600 avoimesta paikasta

  Löytyykö uusi urapolkusi Lapin leveysasteilta tai eteläisestä Espanjasta? Uusia avoimia paikkoja tulee jatkuvasti – hae nyt tai jätä avoin hakemus.

   Kysely

   Vastaa kyselyyn

   Meille on tärkeää kuunnella niin työnhakijoita kuin asiakkaitamme yhdistääksemme heidät entistäkin sujuvammin.

   Nyt haluamme kehittää hakijakokemustamme vielä askeleen pidemmälle. Olit sitten työnhakija, -tekijä tai -antaja toivoisimme kuulevamme, mistä sinun mielestäsi huomioiva työnhakijakokemus syntyy.

   Vastaa kyselyyn täällä.

    Lue lisää

    Oikeat osaajat
    Työelämä tänään ja huomenna
    13.1.2021 -

    Työn ja tekijän kohtaaminen

    Henkilöstöpalvelualan asiantuntijoilla ja ammattirekrytoijilla on tärkeä rooli olla kohtauttamassa työelämän tarpeita ja työntekijöitä.

    Lue lisää
    Osakykyisenä uusi ura pelialalla
    Työelämä tänään ja huomenna
    20.11.2020 - Sanna Salminen

    Osatyökykyisenä uudelle uralle

    Vaikeasta sairaudesta selvinnyt Niko Heiniluoma löysi uuden uran haaveammatistaan. Työllistymistä tuki osatyökykyisten yksilöllinen työhönvalmennus.

    Lue lisää
    Rusinat urapullasta
    Työelämä tänään ja huomenna
    24.4.2020

    Rusinat urapullasta

    Freelancer, itsensä työllistäjä, vuokratyöntekijä, osa-aikainen, tarvittaessa töihin kutsuttava… Joustavan työn muotojen yleistyminen on globaali ilmiö.

    Lue lisää