Skip to main content

Virastomestari

Työtehtävän kuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme Pohjois-Suomen aluehallintovirastolle Ouluun virastomestaria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.4.-31.12.2021. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPoint Oy:n välille.

Virastomestarin tehtävät keskittyvät Pohjois-Suomen aluehallintoviraston tarvitsemiin sisäisiin palveluihin. Pääasialliset tehtäväkokonaisuudet tulevat olemaan asiakaspalvelu ja turvallisuus, avainrekisterin ylläpito, koulutus- ja kokoustilojen varaus ja valvonta sekä opastus, kokoustilojen tarvikkeiden riittävyys ja toimintakunnon tarkistaminen, AV-laitteiden käytön opastus ja vastuu, että kokoustiloissa on tarvittavat laitteet, kokous- ja juhlatilojen järjestelyt, tulevan ja lähtevän postin käsittely, asiakirjojen skannaus, suoratoimitusten vastaanotto ja kuittaus, huoltokutsut, löytötavaroista huolehtiminen sekä muut erikseen määriteltävät työajan puitteissa tehtävät työt.

Hakemamme henkilö on luotettava turvallisuusalan ammattilainen joka hoitaa työt aina sovitusti ja tarttuu tehtävään kuin tehtävään ammattitaidolla. Edellytämme erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja kykyä toimia myös haastavissa tilanteissa. Tehtävä vaatii tarkkuutta, hyviä tiimityötaitoja sekä joustavaa asennetta. Lisäksi sujuva suomen kielen taito, sekä hyvä englannin ja ruotsin kielen taito ovat edellytyksiä tehtävässä aloittamiseen.

Valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys.

Edellytämme sinulta

  • Soveltuvaa peruskoulutusta
  • Aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
  • Hyviä asiakaspalvelutaitoja ja turvallisuusasioiden tuntemusta
  • Hyvää tietoteknistä osaamista
  • Sujuvaa suomen, englannin ja ruotsin kielen osaamista

Tarjoamme sinulle

  • Monipuolisen työnkuvan Oulun keskustassa
  • Mukavat työkaverit ja tiimin tuen

Arvostamme

  • Vartija- tai järjestyksenvalvojakortti on eduksi

Hakuohjeet ja lisätiedot

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä hakemukseesi CV:si. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.