Skip to main content

"Työn löytäjät" - työhönvalmentajaksi Lahteen

Työtehtävän kuvaus

Oletko sinä se meidän uusi ratkaisukeskeinen siltojen rakentaja, joka syttyy ihmisten auttamisesta eikä pelkää kääntää asiakkaan vuoksi kiviä myöskään työnantajien suuntaan?

Haemme nyt ELY-keskuksen kanssa toteutettavaan vähintään viiden kuukauden pituiseen palveluumme työhönvalmentajaa lokakuusta alkaen - ja eteenkin päin, mikäli asiakasvirtaa riittää. Tuntimäärä rakentuu asiakasmäärän mukaan. Tehtävä on hyvin itseohjautuva, joten otathan luontevasti vastuun viestinnän ja palvelusuhteen rakentamisesta niin asiakkaan, kuin mahdollisten työnantajien suuntaan! Asiakkaamme tulevat Päijät-Hämeen alueelta, joten olethan valmis liikkumaan Lahden lisäksi myös kehyskunnissa (kulkuväline välttämätön). Päätoimipaikka on kuitenkin Lahti. Työhön saattaa sisältyä hieman ryhmäohjausta, mutta pääpaino on kuitenkin yksilöohjauksessa.

Edellytämme sinulta

  • Tehtävässä vaaditaan korkeakoulututkintoa tai alaan liittyvää ammatti- tai erikoisammattitutkintoa. Lisäksi edellytämme vähintään 1-vuoden kokemusta työnhaku- ura, tai työhönvalmennuksen toteuttamisesta tai 2-vuotta muusta työllisyyttä edistävästä toiminnasta (työnvälitys, coaching, koulutus, henkilöstövuokraus, rekrytointi, outplacement tai henkilöstön kehittäminen). Palvelukielenä on suomi.

Tarjoamme sinulle

  • Tarjoamme itseohjautuvan ja monipuolisen työn sydänten joukkueessa Spring Housella, merkityksellisessä viitekehyksessä . Perehdytämme sinut työhösi ja apunasi on lisäksi laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki. Lupaamme, että kanssamme sinulla- ja asiakkaillamme on mahdollisuus kehittyä!

Arvostamme

  • Sloganimme on "sydämellä huipulle", joten tunnethan aitoa innostusta asiakkaan tilannetta ja työmahdollisuuksien kartoittamista kohtaan!

Hakuohjeet ja lisätiedot

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Vinkki: toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen recright-videotyökalun avulla, joten voit nopeuttaa prosessia myös lähettämällä itsestäsi vapaamuotoisen videoesittelyn osoitteeseen susanna.valkfors@springhouse.fi.