Siirry sisältöön

Tarjoilija

Työtehtävän kuvaus

Etsitkö töitä loppuvuodelle urbaanista ja vilkkaasta paikasta? Siinä tapauksessa Fredde's on sinulle napakymppi! Etsimme rempseitä tarjoilijoita syys- ja pikkujoulukaudeksi Fredde'siin.

Ravintola Fredde's toimii pettämättömänä reseptinä kohtaamisille ja kokemuksille niin arjessa kuin juhlassakin. Valtava hiiligrilli, aito pizzauuni, tyylikkään viihtyisä miljöö sekä ihanat ammattitaitoiset ihmiset tekevät Freddisistä HOT Stop Eateryn, jossa vieraat viihtyvät ja odotukset ylittyvät. Ruoassa yhdistyvät rouhea grillaus ja reilut maut. Juomavalikoimassa Proseccolla on tärkeä rooli ja klassiset all-day drinkit sekä viinit ovat luonteva osa nautintoa.

Tarjoilijana pääset palvelemaan asiakkaita unikissa ympäristössä pilke silmäkulmassa. Olet osana innostunutta tiimiä ja unohtumattomia asiakaskohtaamisia. Sinusta paistaa energisyys ja teet työsi positiivisella draivilla.

Työsi voit aloittaa oman elämäntilanteesi mukaisesti syys-, loka tai marraskuussa työvuorojen sijoittuessa pääasiassa iltoihin ja viikonloppuihin. Työ sopii erinomaisesti myös opiskelijoille!

Edellytämme sinulta

  • Olet parhaimmillasi pienen paineen alla ja palat halusta luoda unohtumattomia asiakaskohtaamisia.
  • Olet oma-aloitteinen ja tiimisi voi luottaa siihen, että kanssasi homma pelaa!
  • Aikaisempi kokemus ravintola-alalta on eduksi, kuitenkin tässä työssä persoonasi ratkaisee!

Tarjoamme sinulle

  • Työn jossa, huumori saa näkyä!
  • Ihanan tiimin, jossa ammattitaito ja positiivinen henki ovat avainasemassa.
  • Työn paraatipaikalla Triplan sykkeessä!

Hakuohjeet ja lisätiedot

Kolahtiko? Laitathan hakemusta tulemaan mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hyvin täytetty työhakemus nopeuttaa prosessia.