Skip to main content

Myyjä-vartijoita Turkuun

Työtehtävän kuvaus

Etsimme Turun keskustan alueelle useampia myyjä-vartijoita

”Myyjä-vartijan työssä on parasta ennen kaikkea asiakaspalvelulähtöisyys. Verrattuna myymälävartijan työhön myyjä-vartijana saa ja pitääkin ottaa enemmän kontaktia ihmisiin. Työssä on myös koko ajan vaihtelevaa tekemistä. Lisäksi turvallisuusammattilaisena työ on vastuullista, ja muut työkaverit luottavat myyjä-vartijan osaamiseen, mikä tuo oman mielenkiintonsa työhön.”
-Ville 25v, myyjä-vartija

Sinulla on mahdollisuus toimia myyjä-vartijana, mikäli sinulla on jo aikaisempaa päivittäistavarakaupan tai turvallisuusalan työkokemusta tai aitoa kiinnostusta tehtävää kohtaan. Myyjä-vartijan roolissa työnkuvaan kuuluvat kaikki päivittäistavarakaupan myyjän tehtävät kuormanpurusta kassatyöhön, mutta lisäksi pääset omalla työpanoksellasi edistämään ja parantamaan myymäläturvallisuutta.

Vartijakortin puute ei ole este, sillä tarjoamme mahdollisuuden vartijakortin suorittamiseen ennen töiden alkua. Tarjoamme myös kattavan perehdytyksen kaupan alan tehtäviin, jos aikaisempi työkokemuksesi on turvallisuusalalta.

Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välillä. Työtä on tarjolla useammissa myymälöissä erilaisilla tuntimäärillä, joten voimme räätälöidä tehtävän tilanteesi mukaan. Ethän siis epäröi hakea, vaikka olisitkin käytettävissä osa-aikaisesti. Työajat sijoittuvat myymälöiden aukioloaikojen mukaan.
Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Työssä noudatetaan turva- ja erityisalojen TES:iä, mutta maksamme korkeampaa sopimuspalkkaa 12,50€/h sekä kaupan työehtosopimuksen mukaisia lisiä.

Edellytämme sinulta

 • Aiempaa kokemusta kaupan alan tai turvallisuusalan tehtävistä
 • Työtä pelkäämätöntä asennetta ja hyvää asiakaspalveluhenkeä
 • Vastuunottokykyä, luotettavuutta ja rehellisyyttä sekä itsenäistä työotetta
 • Joustavuutta ja paineensietokykyä
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa
 • Vähintään 18 vuoden ikää

Tarjoamme sinulle

 • Kilpailukykyisen sopimuspalkan
 • Kaupan TES:n mukaiset lisät
 • Mielenkiintoisen ja vilkkaan työympäristön
 • Monipuolisen ja vastuullisen työn
 • Mahdollisuuden kehittyä ja kartuttaa työkokemustasi kahdelta toimialalta

Hakuohjeet ja lisätiedot

Täytä hakemus huolellisesti oheisen linkin kautta ja liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille heti tänään. Osa hakijoista kutsutaan ensimmäisessä vaiheessa videohaastatteluun, joten muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi.

Lisätietoa tehtävästä antaa turvallisuuspäällikkö Pasi Kelander, soittoaika arkisin klo: 15.00 - 17.00.
Puh: +35844 786 6123