Skip to main content

Myyjä

Työtehtävän kuvaus

Miltä kuulostaisi työ, jossa saat itse määrittää, milloin työskentelet? Kaipaako kukkarosi lisätienestiä tai haluatko yhdistää joustavasti työn ja vapaa-ajan?

Etsimme

MYYJÄÄ KEIKKATYÖHÖN

työskentelemään StaffPointin kautta Pirkanmaan Osuuskaupalle Ruovedelle.

Myyjänä olet ratkaisevan tärkeässä roolissa luomassa asiakkaan ostoskäyntiä – saatatkin olla asiakkaan ainut kontakti kaupassa asioidessaan. Työtehtäviisi kuuluu kassan työtehtävien lisäksi hyllytys ja kuorman purku, sekä tietenkin asiakkaiden neuvonta ja palvelu, jolla olet luomassa jokaiselle asiakkaalle lähtemätöntä vaikutusta ja saat hänet valitsemaan kyseisen myymälän yhä uudelleen.

Tässä tehtävässä työskentelykohteinasi ovat Ruoveden ja halutessasi muidenkin alueidein S-ryhmän myymälät. Pääset siis työskentelemään vilkkaan monipuolisissa ympäristöissä ja tutustumaan moniin uusiin työtovereihin! Myyjänä olet omalta osaltasi vastuussa sujuvan palvelukokemuksen ja rahastustilanteen luomisesta, ja ymmärrät mitä hyvän asiakaspalvelijan perusominaisuuksiin kuuluu. Sekä saat mahdollisuuden kehittää omia asiakaspalvelutaitojasi ja kerryttämään tärkeää asiakaspalvelukokemusta tulevaisuuttasi varten.

Työ pohjautuu tarvittaessa töihin kutsuttavaan työmuotoon, jolloin tulet tekemään muun muassa sairauspoissaolojen ja lomien tuurausta, sekä työskentelemään kiireapuna. Työtunteja on tarjolla HalpaHallien tarpeiden mukaan ja työvuorot sijoittuvat myymälöiden aukiolojen puitteisiin. Työtä on tarjolla läpi vuoden myymälöiden mukaan, sesonkien mukaisesti työtunteja saattaa olla enemmänkin. Työ sopii siis mainiosti henkilölle, joka pystyy suunnittelemaan omat aikataulut ja ottamaan eri vuoroja joustavasti vastaan. Palkka määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaisesti, jolloin palkkasi olisi 11,38–12,89€/h riippuen aikaisemmasta työkokemuksesta ja koulutuksestasi. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.

Edellytämme sinulta

 • Iloista asiakaspalveluasennetta ja kiinnostusta kaupanalan tehtäviin
 • Positiivista ja reipasta mieltä sekä työtä pelkäämätöntä asennetta
 • Joustavuutta työvuorojen suhteen
 • Vähintään 18-vuoden ikää

Tarjoamme sinulle

 • Monipuolisen ja vastuullisen työn päivittäistavarakaupan tehtävien parissa
 • Mahdollisuuden työllistyä joustavasti oman tilanteesi mukaisesti
 • Mahdollisuuden päästä kehittymään kaupan alan työtehtävissä. Meillä StaffPointilla sinulla on mahdollisuus edetä uralla myös muihin työtehtäviin, kuten erikoistavaraliikkeisiin tai vakituisiin pesteihin
 • Kaupan alan TES:n mukaisen palkan

Arvostamme

 • Aikaisempaa kokemusta S-ryhmän kassatyöstä tai päivittäistavarakaupassa työskentelystä
 • Hyvää käytettävyyttä ja mahdollisuutta lähteä lyhyelläkin varoitusajalla työvuoroihin
 • Veikkausosaamista
 • Hygieniapassia

Hakuohjeet ja lisätiedot

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja CV ja hakemuskirjeesi järjestelmäämme. Tuothan hakemuksessasi esille aikaisemman asiakaspalvelu- ja myyntikokemuksen, mistä näet olevan hyötyä tätä tehtävää hakiessasi.

Hakemuksia käsitellään päivittäin, joten jätä hakemuksesi viipymättä! Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.