Siirry sisältöön

Kokki

Työtehtävän kuvaus

Haemme asiakkaallemme, Lapland Hotels Pallakselle, KOKKIA tulevaan talvisesonkiin 2021-2022.

Pallaksen joulu on kuin astuisit toiseen maailmaan, tonttulakit vilisee (myös työntekijöiden päässä), joulupukin huone lumoaa uskomaan taas itsekin ja ikkunoiden takana avautuu ihana talven ihmemaa! Ulkomaalaiset ryhmät täyttävät Pallaksen jouluna ja tunnelma on mahtava, tänne palataan vuosi vuoden jälkeen kokemaan lapin taikaa ja viettämään ihanaa joulun aikaa!
Kevätsesongin koittaessa laskettelijat ja vapaalaskijat valtaavat tunturin rinteet ja upea latuverkosto kutsuu hiihtämään. Kevätaurinko on kaikista kauneimmillaan Pallastunturin huipulla!

Pallaksen intiimi 150-paikkainen hirsiravintola palvelee joulun ryhmiä maukkailla seisovilla pöydillään, joista tarjolla maittavaa ruokaa lähes koko päivän jouluvieraille.
Joulusesongilla kokin työhön kuuluu niin aamiais-, lounas- kuin päivällisbuffan valmistusta sekä muut keittiön työtehtävät.
Kevätsesongilla Pallaksen ravintola hurmaa asiakkaat tasokkaalla ala carte-listallaan, jolloin kokin työhön kuuluu ensisijaisesti juuri ac-kokin työtehtävät.

Työt alkavat noin 30.11.2021 ja kestävät joulusesongin loppuun saakka, n. 2.1.2021 asti.
Sen jälkeen on työssä pieni tauko, kunnes kevätsesonki taas alkaa helmikuun alkupuolella.

Upea työkokemus talven ihmemaassa, Pallastunturin kupeessa!

Edellytämme sinulta

  • Kokin koulutusta
  • Kokemusta buffa- ja ac-kokin työtehtävistä
  • Ripeyttä ja tilannetajua
  • Paineensietokykyä
  • Reipasta asennetta työntekoon
  • Voimassa olevaa hygieniapassia ja salmonellatodistusta

Tarjoamme sinulle

  • Määräaikaisen työsuhteen Pallastuntureiden juuressa ja Lapland Hotels- ketjun kattavat henkilöstöedut sekä mahdollisuuden työnkiertoon Lapland Hotelsin muissa kohteissa.
  • Asunto järjestyy toimeksiantajan puolesta.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Lisätietoja: Samppa Kemppainen +358 44 78 66 008 / samppa.kemppainen@staffpoint.fi

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Paikat täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lapland Hotels- ketju on savuton työpaikka.