Siirry sisältöön

Kokki

Työtehtävän kuvaus

Haemme asiakkaallemme, Lapland Hotels Ylläskaltioon, Ylläkselle BUFFAKOKKEJA joulusesonkiin 2021.

Aloitus n. 1.12.2021 ja työt kestävät joulusesongin loppuun, n. 2.1.2022 asti.

Työhön kuuluu buffet-kokin työtehtävät.

Ylläskaltion Aitojen makujen päivällinen on monen Ylläksen kävijän mielestä paras tapa syödä hyvin ja ihailla samalla upeaa tunturimaisemaa panoraamaikkunoista.

Ylläs tarjoaa seitsemän tunturin taikaa ja huikeita harrastusmahdollisuuksina ympäri vuoden.

Edellytämme sinulta

  • Kokin ammattitutkintoa ja/tai työkokemusta alalta
  • Organisointi- sekä paineensietokykyä
  • Hyvää asennetta, joka näkyy tavassasi toimia
  • Joustavuutta
  • Hygieniapassia
  • Voimassa olevaa salmonellatodistusta

Tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä iloisessa, mukavassa ja liikunnallisessa työympäristössä keskellä Ylläksen tunturimaisemia.
  • Lapland Hotels -ketjun henkilökuntaedut sekä mahdollisuuden työnkiertoon Lapland Hotelsin muissa kohteissa.
  • Asunto järjestyy toimeksiantajan puolesta.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Lisätietoja Samppa Kemppainen +358 44 78 66 008 / samppa.kemppainen@staffpoint.fi

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Työnhakusi etenemisen kannalta tarvitsemme sinulta suosittelijan. Muista mainita suosittelijan yhteystiedot (nimi, yritys, puhelinnumero) hakemuksessasi.

Paikat täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lapland Hotels- ketju on savuton työpaikka.