Siirry sisältöön

Kerroshoitaja

Työtehtävän kuvaus

Haemme asiakkaallemme, Lapland Hotels Äkäshotelliin, Äkäslompoloon, KERROSHOITAJIA talvisesonkiin 2021-2022. Työt alkavat n. 25.11.2021 ja kestävät kevätsesongin loppuun, n. 2.5.2022 saakka.

Työnkuvaan kuuluu hotellin kerroshoitajan työtehtävät, hotellihuoneiden siivouksesta yleisten tilojen siistimiseen.

Lapland Hotels Äkäshotelli sijaitsee keskellä Äkäslompolon aitoa lappilaista kylää, jota ympäröi seitsemän tunturia. Ylläs on tunnettu erityisen hyvistä retkeilymahdollisuuksistaan sekä talvella monipuolisista rinteistään. Tule sinäkin mukaan kokemaan kanssamme Lapin luonnon mystiikkaa! Kengän alla narskuva lumi, kelohonkametsät ja revontulet sekä luonnon läheisyys tarjoaa hienot ja kuvaukselliset puitteet harrastuksille.

Edellytämme sinulta

  • Työkokemus siivousalalta tai kerroshoitajan työtehtävistä on eduksi, laajaa kokemusta tärkeämpi on reipas ja iloinen asenne työntekoon
  • Hyvää fyysistä kuntoa.
  • Motivaatiota ja kykyä toimia kiireessä ja paineen alla

Tarjoamme sinulle

  • Määräaikaisen työsuhteen Äkäslompolon tunturimaisemissa, Lapland Hotels- ketjun kattavat henkilöstöedut sekä mahdollisuuden työnkiertoon Lapland Hotelsin muissa kohteissa.
  • Asunto järjestyy toimeksiantajan puolesta.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Samppa Kemppainen +358 44 78 66 008 / samppa.kemppainen@staffpoint.fi

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Paikat täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lapland Hotels- ketju on savuton työpaikka.