Skip to main content

Keittiöapulainen

Työtehtävän kuvaus

StaffPoint on merkittävä ravintola-alan ammattilaisten työllistäjä Pirkanmaalla! Löytäisitkö kenties sinä uuden uran StaffPointin asiakasyrityksistä?

Etsimme asiakasyrityksillemme ammattitaitoisia tai vasta uraansa aloittelevia, motivoituneita keittiöapulaisia keikkatyöhön työskentelemään Tampereella ja sen ympäryskunnissa.

Keittiöapulaisen työtehtäviin kuuluu esimerkiksi salaattien valmistus, raaka-aineiden esivalmistelut ja astiahuolto ja muut avustavat työt keittiössä.

Töitä on tarjolla pääasiassa henkilöstö- ja opiskelijaravintoloissa, minkä vuoksi työvuorot sijoittuvat lähinnä arkiaamuihin ja -päiviin klo 7-17 välille. Työvuoron pituus on 4-8 tuntia. Palkkauksessa noudatamme MaRaVa:n työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Staffpointin välille.

Edellytämme sinulta

  • Soveltuvaa ravintola-alan koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Hygieniapassia ja salmonellatodistusta
  • Reipasta asennetta työntekoon
  • Hyvää paineensietokykyä
  • Mahdollisuutta työskennellä päivävuoroissa

Tarjoamme sinulle

  • Monipuolisia työmahdollisuuksia ravintola-alalla
  • Töitä oman kiinnostuksesi ja elämäntilanteesi mukaan
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja työllistyä myös pidemmäksi aikaa
  • Vahvan ja monipuolisen organisaation tuen

Hakuohjeet ja lisätiedot

Täytä hakemus huolellisesti oheisen linkin kautta ja liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.