Skip to main content

Kassatarjoilija

Työtehtävän kuvaus

StaffPoint on merkittävä ravintola-alan ammattilaisten työllistäjä! Työntekijämme ovat ammattitaitoisia, ammattiylpeitä ja motivoituneita alan moniosaajia – löytäisitkö kenties sinä uuden uran StaffPointin asiakasyrityksestä?

Oletko etsimämme pirteä ja oma-aloitteinen asiakaspalvelija, joka nauttii monipuolisista työtehtävistä ja asiakkaiden ilahduttamisesta valovoimaisella palvelullasi? Etsimme asiakkaallemme Pihka -ravintolaan positiivisella asenteella varustettua kassatarjoilijaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi lukeutuu kassatarjoilun lisäksi muun muassa asiakaspalvelua, lounaslinjaston huoltoa, siistimistä niin salin kuin keittiön puolella sekä ravintolan sulkemiseen liittyviä toimenpiteitä. Ilahdutat asiakkaita ammattitaitoisella palveluasenteellasi niin lounaalla kuin kokoustarjoiluissakin.

Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville kello 09:30-15:30 välille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde jatkuu vähintään joulukuun loppuun asti, mahdollisesti pidempään. Lähetäthän siis hakemuksesi jo tänään!

Edellytämme sinulta

  • Hymyä ja aurinkoista palveluasennetta
  • Joustavuutta ja oma-aloitteisuutta
  • Aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta

Tarjoamme sinulle

  • Monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät
  • Mukavan päivätyön
  • Mahdollisuuden kehittää asiakaspalvelu- ja ammattitaitoasi

Hakuohjeet ja lisätiedot

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.