Skip to main content

Kassamyyjä

Työtehtävän kuvaus

Oletko luonnollisen ja aidon asiakaspalveluotteen omaava kaupan alan työtehtävien helmi tai tuleva tähti?

Etsimme Pietarsaareen

KASSAMYYJIÄ

Kassamyyjänä olet ratkaisevan tärkeässä roolissa luomassa asiakkaan ostoskäyntiä – saatatkin olla asiakkaan ainut kontakti kaupassa asioidessaan. Työtehtäviisi kuuluu kassan työtehtävien lisäksi asiakkaiden neuvonta ja palvelu, jolla olet luomassa jokaiselle asiakkaalle lähtemätöntä vaikutusta ja saat hänet valitsemaan kyseisen myymälän yhä uudelleen.

Tässä tehtävässä työskentelykohteenasi on K-Citymarket Pietarsaari. Pääset siis työskentelemään vilkkaan monipuolisissa ympäristöissä ja tutustumaan moniin uusiin työtovereihin! Kassamyyjänä K-Citymarketissa olet omalta osaltasi vastuussa sujuvan palvelukokemuksen ja rahastustilanteen luomisesta, ja ymmärrät mitä hyvän asiakaspalvelijan perusominaisuuksiin kuuluu. Sekä saat mahdollisuuden kehittää omia asiakaspalvelutaitojasi ja kerryttämään tärkeää asiakaspalvelukokemusta tulevaisuuttasi varten.

Työ pohjautuu tarvittaessa töihin kutsuttavaan työmuotoon, jolloin tulet tekemään muun muassa sairauspoissaolojen ja lomien tuurausta, sekä työskentelemään kiireapuna. Työtunteja on tarjolla K-Citymarkettien tarpeiden mukaan ja työvuorot sijoittuvat myymälöiden aukiolojen puitteisiin. Työtä on tarjolla läpi vuoden myymälöiden mukaan, sesonkien mukaisesti työtunteja saattaa olla enemmänkin. Työ sopii siis mainiosti henkilölle, joka pystyy suunnittelemaan omat aikataulut ja ottamaan eri vuoroja joustavasti vastaan. Palkka määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaisesti, jolloin palkkasi olisi 11,38–12,89€/h riippuen aikaisemmasta työkokemuksesta ja koulutuksestasi. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja sitä tehdään asiakkaita herkällä korvalla kuunnellen. K-ryhmä tarjoaa laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehittää uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Edellytämme sinulta

 • Positiivista ja reipasta mieltä sekä työtä pelkäämätöntä asennetta
 • Aikaisempaa asiakaspalvelu ja kassatyöskentely kokemusta
 • Joustavuutta työvuorojen suhteen ja hyvää käytettävyyttä
 • Suomen ja ruotsin kielen taitoa
 • Vähintään 18 vuoden ikää

Tarjoamme sinulle

 • Monipuolisen ja vastuullisen työn päivittäistavarakaupan tehtävien parissa
 • Mahdollisuuden työllistyä joustavasti oman tilanteesi mukaisesti
 • Kaupan alan TES:n mukaisen palkan

Arvostamme

 • Kaupan alan kokemusta sekä koulutusta
 • Aiempaa kokemusta K-ryhmän kaupoissa työskentelystä
 • Hyvää käytettävyyttä ja mahdollisuutta lähteä lyhyelläkin varoitusajalla työvuoroihin

Hakuohjeet ja lisätiedot

Työntekijävalintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä mahdollisesti jo ennen hakuajan sulkeutumista.

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna, johon kutsu toimitetaan jatkoon valituille henkilöille sähköpostitse. Tarkkailethan siis sähköpostiasi!