Skip to main content

Edustaja

Työtehtävän kuvaus

Sykkiikö sydämesi muodille ja myynnille? Viihdytkö ihmisten parissa ja rakastat erinomaista asiakaspalvelua? Hae NOSH edustajaksi ja tule osaksi kasvavaa menestystarinaa.

Suomalainen Nosh Company Oy etsii Suomen laajuisesti

ENERGISIÄ, INNOSTUNEITA JA YRITTÄJÄHENKISIÄ EDUSTAJIA

Toimit itsenäisenä yrittäjänä edustaen tunnetun NOSH brändin suosittuja ja laadukkaita vaatteita. Teet myyntityötä yrityksen räätälöimän palvelukonseptin parissa. Palvelet asiakkaita mm. asiakkaiden kotona, työpaikoilla ja erilaisissa tapahtumissa. Edustajana voit työskennellä oman elämäntilanteesi mukaan joko kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti.

NOSH tarjoaa sinulle avaimet yrittäjyyteen; valmiin myynti- ja tuotekonseptin, jolla palvelet asiakkaitasi sekä kilpailukykyisen provisiojärjestelmän. Yrittäjänä keskityt tuotteiden myyntiin ja oman asiakaskunnan rakentamiseen. Nosh hoitaa puolestasi niin maksuliikenteen, toimitukset kuin varastoinnin sekä tukee työtäsi markkinointimateriaaleilla. Lisäksi Nosh tarjoaa vaatekutsuasiakkaille erikoisetuja ja kampanjoita.

Saat Nosh:lta erinomaisen myynnin tuen, Coach-edustajan valmentajaksesi sekä muiden edustajien kannustavan yhteisön. Sinulla on loistava mahdollisuus menestyä edustajana ja tehdä kannattavaa liiketoimintaa toimivan konseptin parissa.

Edellytämme sinulta

  • Sosiaalisuutta, positiivisuutta sekä rohkeutta kohdata uusia ihmisiä
  • Yrittäjähenkistä asennetta ja määrätietoista toimintatapaa
  • Aitoa kiinnostusta muotiin ja myyntityöhön

Tarjoamme sinulle

  • Mielenkiitoisen ja monipuolisen työnkuvan design-vaatteiden parissa
  • Mahdollisuuden kasvattaa omaa ammattitaitoa osaavan tiimin tukemana
  • Avaimet käteen -yrittäjyyden ja mahdollisuuden menestyä yhdessä NOSH brändin kanssa

Hakuohjeet ja lisätiedot

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja jätä kattava CV ja hakemuskirjeesi järjestelmäämme. Meille on tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Hakemuksia käsitellään päivittäin, joten jätä hakemuksesi viipymättä!

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun saapuu.

Lisätietoa Nosh Company Oy:stä löydät osoitteesta https://nosh.fi/