Skip to main content

Avoin hakemus

Työtehtävän kuvaus

StaffPoint tarjoaa mahdollisuuden aurinkoisempaan arkeen Espanjassa yhdistettynä työhön hyvämaineisessa suomalaisyrityksessä. Mijasin toimistollamme työskentelee jo yli 130 toimistoalan osaajaa ja etsimme jatkuvasti uusia vahvistuksia kasvavaan joukkoomme erilaisiin asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviin! Valttinamme ovat positiivinen ilmapiiri sekä osaavat, mukavat työkaverit. Toimistomme sijaitsee uusissa, valoisissa tiloissa Las Lagunasissa 1,5 km Fuengirolan keskustasta.

MEillä työskennellään:

-Telian myyntineuvottelijana
-Telian palveluneuvojana
-Telian Back Office tehtävissä
-Telian yritysasiakaspalvelijana
-palvelukeskuksessa
-rekrytoinnin moniosaajana
-resurssimyyjänä
-tapaamisten varaajana

Kerromme mielellämme tarkemmin tehtävänkuvauksista ja kunkin tiimin työajoista. Voit lähestyä meitä sähköpostitse rekryespanja@staffpoint.fi.

Suurin osa tehtävistä on kokoaikaisia (39h/vko), Telesalesin myyntineuvottelijana voit tehdä myös 6 tunnin työpäivää (30h/vko). Kaikissa tehtävissä saat Espanjan työehtosopimuksen mukaista palkkaa sekä erilaisia myyntiin ja tehokkuuteen perustuvia bonuksia. Lisäksi maksamme kaikki TES:n mukaiset arkipyhäkorvaukset ja noudatamme toiminnassamme kaikilta osin Espanjan TES:ia.

Edellytämme sinulta

  • Kaikissa tehtävissä toivomme sinulta asiakaspalveluosaamista, rohkeutta tarttua puhelimeen ja positiivista asennetta. Jokaisessa tiimissä järjestämme työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen.

Tarjoamme sinulle

  • Vakituisen työsuhteen luotettavalla ja hyvämaineisella työnantajalla. StaffPoint auttaa Espanjassa oleskeluun ja työskentelyyn vaadittavien dokumenttien hankinnassa ja on tukena myös muissa Espanjassa työskentelyyn liittyvissä kysymyksissä.
  • Mukavan työyhteisön Mijasin auringon alla

Hakuohjeet ja lisätiedot

Jätä meille avoin hakemus, ansioluettelosi ja kerro mistä tehtävistä olet kiinnostunut. Mikäli asut vielä Suomessa, kerrothan myös mahdollisesta muuttoaikataulustasi Espanjaan. Vastaamme mielellämme kaikkiin kyselyihin osoitteessa rekryespanja@staffpoint.fi.