Skip to main content

Hyvä oppilaitos-yritysyhteistyö auttaa työllistymään ja työllistämään

StaffPoint täyttää toisen asteen oppilaitos- ja ammattikorkeakoulukumppaniensa kanssa opiskelijoiden työpaikkahaaveita ja yritysten osaajatarpeita.

StaffPointilla on yritysasiakkaita lähes kymmenellä toimialalla. Teemme aktiivista oppilaitosyhteistyötä, sillä haluamme vauhdittaa osaajien työllistymistä. Voimme tarjota uusia urapolkuja ja täydentävää koulutusta vuokratyöntekijöillemme ja ”imaista” opiskelijoita työelämään. Millaisia opiskelumahdollisuuksia on tarjolla juuri nyt?

Mira Elo isompi kuva

Nyt on hyvä aika kehittää osaamistaan

StaffPoint järjestää oppilaitosten kanssa säännöllisesti rekrytoivia koulutuksia, räätälöityjä lyhytvalmennuksia ja oppisopimuspaikkoja monilla eri aloilla.

Meistä on tärkeää tuntea kummankin tahon toiveet tänään ja huomenna: sekä työnhakijoiden että yritysasiakkaiden. Millaisia odotuksia opiskelijoilla ja oppijoilla on työelämältä? Mitä vuokratyöntekijämme haluavat seuraavaksi tehdä urallaan? Millaista osaamista yritysasiakkaat tarvitsevat juuri nyt?

Näinä viikkoina moni meistä tekee toisenlaista tai tilapäistä työtä muuttuneissa olosuhteissa, opiskelee lisää tai vahvistaa työelämätaitojaan. Monelle muutos on pysyvämpi: löytyy uusi ura tai uusi työ.

Esittelemme näillä sivuilla, millaisia kursseja, osaamista vahvistavia koulutuksia ja hankkeita oppilaitoskumppaneillamme on kevään-kesän aikana tarjolla. Moniosaajuuden ja muuntautumiskyvyn kysyntä vain kasvaa. Osaamistaan ja taitojaan kannattaa kehittää jatkuvasti.

Tutustu koosteisiin ja klikkaa itsesi eteenpäin lukemaan lisää!

Mira Elo
Kehityspäällikkö
StaffPoint Oy