Skip to main content
Takaisin

Kiekkoaitiomme täyttyi Työn Osaajista lapsineen

tytot

IFKua kiekkoa, kasvomaalauksissa oranssit pallot ja virtaava Cokis hodarien painikkeena. Pelaajavierailu ja pelaajakortteja. Näistä syntyi onnistunut kiekkoilta Työn Osaajien ja heidän lapsikavereidensa kanssa Nordiksen kaupunginaitiossa 8.12.19. Tauoilla juttelimme työstä ja StaffPointista työnantajana.

Etelä-Suomen vuokratyöntekijämme saivat alkuvuodesta erityisen kirjeen: ”Kiitos vauhdikkaasta vuodesta! Työelämä ja yritykset muuttuvat, mutta yksi pysyy: hyvän työntekijän merkitys. Yhdessä olemme mainio työpari asiakkaamme menestykseksi.” Esitimme saajille kutsun miettiä mukaansa oma Vauhtipari, lapsikaveri, ja lähteä kisaamaan lipuista kiekkomatsiin Helsingin Nordis-halliin.

Vauhtiparit-kampanja innosti saman tien yli sataa osallistujaa. Kaksitoista arpaonnen suosimaa aikuinen-lapsi-paria kiipesi kanssamme kaupunginaitioon, ja ilta oli onnistunut. Aitiota emännöivät HR-päällikkö Sanna Lassander sekä viestintä- ja markkinointipäällikkö Mariliina Karppo.

Tilaisuus aloitti sarjan eri puolilla Suomea järjestettäviä tapahtumia, joihin kutsumme paikallisia Työn Osaajia viettämään tovin kanssamme vauhdin tai kulttuurin merkeissä. Juttua riitti. Saimme monia kullanarvoisia palautteita HR-, työsuhde- ja työnantajamielikuvatyöhömme.

”Kiitos aivan huikeasta lätkäillasta Nordiksella perjantaina. Vaikka itse matsi hävittiin, niin illasta jäi todella hyvä fiilis. Oli ilo olla vieraananne aitiossa ihanalla lapsiporukalla ja kaikki järjestelyt menivät ihan nappiin. Ja oli ihana yllätys, kun Harri Rindell ja Joe Finley tulivat käymään aitiossa. Toivottavasti järjestätte jatkossakin vastaavanlaisia tapahtumia.”

Kiitos! Kyllä. Tästä vauhdikkaasti kohti kevättä!

ifk