Menu 
- Työnhaku & ura
Työnhaku & ura
- Ratkaisumme yrityksille
Ratkaisumme yrityksille
- Palvelumme julkiselle sektorille
Palvelumme julkiselle sektorille
- Ideat ja ilmiöt
- StaffPoint-konserni
Korona-aika rasittaa juuri valmistuneiden kokkien pääsyä työelämään kiinni. "Nälkä pysyy kotimaassa – aina on jossain pata kuumana ja hellan alla puuta", Johannes ja Miia Oulun StaffPointilta mutustelevat hotelli- ja ravintola-alan monipuolista työelämää.
Iskeekö nuorille vastavalmistuneille kokeille ripakauhu? Podissa kauhaa kääntävät Johannes Djupsjöbacka, ammattiliiton aktiivi Oulussa hotelli- ja ravintola-alalla ja StaffPointin kokki eri asiakkuuksissa yli 20 vuotta. Johannes toimii myös tuomarina alan kilpailuissa ja luennoi alan oppilaitoksissa. Johanneksen juttukaverina soppaa hämmentämässä StaffPointin asiakkuuspäällikkö Miia Kamunen. StaffPoint työllistää ravintola-alan tekijöitä ympäri Suomen ja toimii yhteistyössä aktiivisesti alan oppilaitosten kanssa.