← Takaisin
- Ideat ja ilmiöt
- Työn Osaajat -blogi
- Iskeekö nuorille kokeille ripakauhu?
Suupalat - podi ravintola-alan työelämästä: Iskeekö nuorille kokeille ripakauhu?
Työn Osaajat -blogi, 26.3.2021
Korona-aika rasittaa juuri valmistuneiden kokkien pääsyä työelämään kiinni. "Nälkä pysyy kotimaassa – aina on jossain pata kuumana ja hellan alla puuta", Johannes ja Miia Oulun StaffPointilta mutustelevat hotelli- ja ravintola-alan monipuolista työelämää.
Iskeekö nuorille vastavalmistuneille kokeille ripakauhu? Podissa kauhaa kääntävät Johannes Djupsjöbacka, ammattiliiton aktiivi Oulussa hotelli- ja ravintola-alalla ja StaffPointin kokki eri asiakkuuksissa yli 20 vuotta. Johannes toimii myös tuomarina alan kilpailuissa ja luennoi alan oppilaitoksissa. Johanneksen juttukaverina soppaa hämmentämässä StaffPointin asiakkuuspäällikkö Miia Kamunen. StaffPoint työllistää ravintola-alan tekijöitä ympäri Suomen ja toimii yhteistyössä aktiivisesti alan oppilaitosten kanssa.
Ota yhteyttä
Miia Kamunen
Asiakkuuspäällikkö