StaffPointin ja PerhoPron yhteistyökoulutus maustaa kokit työelämään
Asiakascaset, 26.4.2019
Harjoituskeittiössä kiehuu, paistuu, sihisee ja tuoksuu herkulliselta! Tunnelma patojen äärellä on kohdillaan, kun 19 StaffPointin kokkiopiskelijaa valmistaa maukkaita annoksia intensiivijaksollaan Perho PRO:ssa
StaffPoint etsii jatkuvasti uusia keinoja saada Työn Osaajia alalle ja kokkien rekrykoulutus yhteistyössä Perho PROn kanssa on yksi niistä. Saimme koottua yhteen hienon porukan tulevia alan ammattilaisia!
Intensiivijakson jälkeen kokkiopiskelijat lähtivät työharjoitteluun StaffPointin asiakasyrityksiin. Uusia kokkeja tarvitaan alalla koko ajan enemmän ja talkoisiin osallistuu moni tunnettu StaffPointin asiakas. Asiakasyrityksissä kokkiharjoittelijat pääsevät kokeilemaan oppimiaan taitoja oikeassa ravintolaympäristössä. Mukana talkoissa ovat mm. SSP, Palmia, Antell, HOK, Scandic, Löyly ja Teatteri.
Koulutuksen taustalla toimiva yhteistyö
Yhteistyö koulutuksen suunnitteluvaiheessa StaffPointin, PerhoPROn ja TE-toimiston kanssa sujui saumattomasti. Kaikki osapuolet toivat yhteen oman erityisosaamisensa koulutuksen suunnittelussa.
Joskus monta kokkia mahdollistaa onnistuneen sopan
Yksi esimerkki hyvästä yhteistyöstä on video, jonka osapuolet loivat yhdessä. Video sai hyvää palautetta tunnelmastaan ja se kiinnosti potentiaalisia kokkiopiskelijoita. Hyvän ja innostuneen porukan kokoon saaminen mahdollisti yhteistyökoulutuksen näkyvyyden ja monelle matkan kohti kokin uraa.
Talkoisiin osallistuu myös #ImageWear tarjoamalla kokkiopiskelijoiden työvaatteet.