Skip to main content

Huomisen työelämä

Kaipaatko tekoja pelkkien sanojen sijaan? Ratkaisuja? Tukea urapolullesi? Uusia tekijöitä? Me teemme, tuemme ja tuomme mahdollisuuksia.

Katsomme työelämää työnhakijan ja työntekijän näkökulmasta. Meillä on taito yhdistellä osaamista ja ottaa huomioon sellaisia asioita mitä muut eivät ole ehkä huomanneet. Meille ei ole olemassa liian suuria haasteita – vain ratkaisuja.

Inspiroidu työelämän oivalluksista, suuntaa urapolkusi unelmia kohti ja löydä sopivat tekijät tavoitteidesi saavuttamiseen. Liity osaksi tarinaamme, joka rakentuu näiden kolmen kantavan voiman varaan:

Teemme työtämme tekijää arvostaen, kartoitamme uran kehitysmahdollisuuksia, tarjoamme koulutusta ja kuuntelemme työntekijän toiveita. Tarkoituksenamme ei ole tehdä pätkäsuhteita vaan pitkiä työsuhteita. Työntekijä on asiakkaamme, jonka kanssa tahdomme kulkea pitkän urapolun yhdessä. Työn Osaajuus on kaiken toimintamme ydin.

Tuemme työelämän käänteissä tai siihen kiinni pääsemisessä. Otamme huomioon ja arvostamme ihmisen potentiaalia. Valmennuksen avulla pystymme huomioimaan syrjityt kohderyhmät, kuten kielitaidon kanssa kamppailevat maahanmuuttajat. Luomme mahdollisuuksia myös vaikeasti työllistyville ikäihmisille ja kokemattomille nuorille.

Tuomme uusia osaajia työmarkkinoille. Tiedämme mitä maailmalla tapahtuu ja yhteistyö kansainvälisen Randstadin kautta näyttää meille suunnan. Osaamme reagoida työelämän murrokseen ja hyödyntää alanvaihtajien ammattitaidon.

Tiina Forsbom
Huomisen työelämä
7.3.2019 - Tiina Forsbom

HR on muuttuvan organisaation peruspilari

Lue lisää
Huomisen työelämä, Tiina Forsbom, ulkoistaminen
Huomisen työelämä
17.4.2018 - Tiina Forsbom

HR:n ulkoistaminen lisää tehokkuutta

Lue lisää
sanna lassander osaajakartoitus
Huomisen työelämä
5.4.2018 - Sanna Lassander

Henkilöarviointi sitouttaa henkilöstöä

Lue lisää
Huomisen työelämä, Espanja, Fuengirola, Ideat ja ilmiöt
Huomisen työelämä
2.4.2018 - Otto-Ville Pyykkö

”Aurinko tuo työntekoon uusia vivahteita”

Lue lisää
toimisto
Huomisen työelämä
1.3.2018 - Minna Lindholm-Lähde

Eläkeriskien hallinnalla menestystä

Lue lisää