Siirry sisältöön

Ammatillinen kuntoutus – askel kohti uutta

Vahvistamme kuntoutettavien osaamista positiivisella energialla sekä kustannustehokkaalla ja pitkäjänteisellä toiminnalla.

Spring Housen avulla voit päästä myös ammatilliseen kuntoutukseen. Teemme yhteistyötä eläkeyhtiö Varman kanssa.

Vahvistamme kuntoutettavien osaamista positiivisella energialla sekä kustannustehokkaalla ja pitkäjänteisellä toiminnalla. Näin varmistamme uudelleen kouluttautumisen ja työllistymisen tavoitteet. Uskomme, että muutos tapahtuu jokaisen ihmisen henkilökohtaisen oivaltamisen kautta, ja tämän oivalluksen apuna Spring Housen valmentajat ovat parhaimmillaan.

Erityisosaamistamme on työskentely muun muassa osatyökykyisten, ammatinvaihtajien, työelämään palaavien, nuorten, korkeakoulutettujen, maahanmuuttajien ja pitkäaikaistyöttömien kanssa.

Spring House valmentaa vuosittain yli 20 000 työnhakijaa uudelle uralle. Uudelleen kouluttautuminen ja ammatillinen kuntoutus ovat askel kohti uutta.

Spring Housen ammatillisen kuntoutuksen palveluita löydät ympäri Suomen. Toimipisteemme sijaitsevat seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Jyväskylä, Kokkola, Kotka, Kuopio, Kuusamo-Ruka, Lahti, Mikkeli, Oulu, Raahe, Seinäjoki, Tampere, Tunturi-Lappi-Levi, Turku, Rovaniemi, Vaasa, Ylivieska, Joensuu, Kajaani ja Kemi.